Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2008.12.14

Chilis csokibonbon

Hozzávalók
50 dkg étcsoki 
1 dl tejszín 
1 kk chilipor 
4 dkg vaj 

a tejszínt felforraljuk, majd megolvasztunk benne 20 dkg darabokra tördelt csokit. hozzáadjuk a chilit és a vajat is, végül jól összekeverjük. (alufóliával kibélelt) téglalap alakú formába öntjük, majd legalább egy éjszakán át a hűtőben hűtjük. 
másnap tetszőleges formákra kiszaggatjuk és a maradék megolvasztott csokiba mártjuk. ha megszilárdult a máz, még díszíthetjük tejcsokival vagy színezett cukormázzal készített mintákkal.
különleges ajándék különleges embereknek. :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.