Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2008.12.14

Diós korongok

Hozzávalók
10 dkg darált dió 
30 db szép dióbél 
6 dkg porcukor 
1 tojásfehérje 
20 dkg étcsoki

a darált diót a porcukorral és a felvert tojásfehérjével összekeverjük, majd 1 órára hűtőbe tesszük. 
a csokoládét vízgőz fölött megolvasztjuk. a diós masszából kiskanállal kis golyókat formázunk, amit kicsit lelapítunk és kész is a korong. az így elkészült korongokat a felolvasztott csokiba mártjuk és egy fóliával borított tálcára tesszük. végül mindegyik tetejére egy szép dióbelet ültetünk. hagyjuk megdermedni, és már lehet is csomagolni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.