Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2008.06.24

Grillezett őszibarack

Hozzávalók:
őszibarack (kemény húsú)
őrölt fahéj
őrölt szegfűszeg
őrölt gyömbér
barnacukor
vanília fagylalt

az őszibarackokat meghámozzuk és nagyobb gerezdekre vágjuk, majd tetszőleges formában nyársakra húzzuk őket. ezután a cukrot összekeverjük az őrölt fűszerekkel, és beleforgatjuk a barack nyársakat. jól nyomkodjuk rá a cukros keveréket a gyümölcsgerezdekre! grillen megsütjük a nyársakat, ügyelve, hogy szépen karamellizálódjon rajtuk a cukor, és ne égjen meg.
vanília fagylalttal tálaljuk!

nyári estéken isteni desszert.

jó étvágyat!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.