Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.05.14

Epres kecskesajtos crostini

Hozzávalók:
(magvas) rozskenyér
vaj
friss (krémes) kecskesajt
eper
friss petrezselyem
friss menta
citromlé
só, bors
érett kecskesajt

 

az epret megmossuk, kicsumázzuk és kis darabokra vágjuk. meglocsoljuk pár csepp citromlével. hozzáadjuk az apróra aprított zöldfűszereket és sóval, borssal ízesítjük.
a kenyérszeleteket vékonyan megkenjük vajjal és egy serpenyőben megpirítjuk.
megkenjük őket a friss, krémes kecskesajttal, ráhalmozzuk az epret és végül kecskesajt darabokat szórunk a tetejére.

jó étvágyat!

epres_crostini2.jpg

 


 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.