Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


hús, hal, herkentyű

Cikkek

2009.03.30

Tepsis bárány

/ Menüpont: hús, hal, herkentyű / Hozzászólások: 0

Közeleg a húsvét... nincs is jobb alkalom egy kis bárány lakomához.

 
Teljes bejegyzés

2009.03.30

Citromos borjúszelet

/ Menüpont: hús, hal, herkentyű / Hozzászólások: 0

Mint tudjuk, a változatosság gyönyörködtet. :) Ne ragaszkodjunk hát a  jól bevált csirke/pulyka variációkhoz, hanem  gazdagítsuk az étrendünket különféle húsokkal. Íme egy egyszerű recept a fiatal marhával.

 
Teljes bejegyzés

2009.02.23

Tőkehal curry

/ Menüpont: hús, hal, herkentyű / Hozzászólások: 0

Izgalmas, fűszeres halétel, amely már az illatával is garantáltan egzotikus tájakra varázsol minket. Elkészítés előtt érdemes felkeresnünk egy ázsiai alapanyagokat áruló boltot. :)

 
Teljes bejegyzés

2008.12.09

Aszalt szilvás sertésszűz

/ Menüpont: hús, hal, herkentyű / Hozzászólások: 0

Szerintem az ünnepi menüsor méltó eleme lehet. Még azok is szeretik, akik egyébként nem rajonganak a hús-gyümölcs párosításokért.

 
Teljes bejegyzés

2008.10.28

Sörös marha

/ Menüpont: hús, hal, herkentyű / Hozzászólások: 0

A barna sörben sülve egész különleges aromákkal gazdagodik a hús. És ezt még egy kis naranccsal is megbolondítjuk.

 
Teljes bejegyzés

2008.10.16

Köményes tarjaszeletek

/ Menüpont: hús, hal, herkentyű / Hozzászólások: 0

Ne felejtsük el, hogy a lakoma előtt már egy nappal elő kell készülnünk.

 
Teljes bejegyzés

2008.09.18

Sajtos-paradicsomos borda

/ Menüpont: hús, hal, herkentyű / Hozzászólások: 2

Érett, húsos paradicsommal és lágy mozzarellával gazdagított natúr borda szeletek.

 
Teljes bejegyzés

2008.09.02

Csípős csirkeszárny

/ Menüpont: hús, hal, herkentyű / Hozzászólások: 2

Mind a tíz újjunkat megnyaljuk utánna :)

 
Teljes bejegyzés

2008.09.02

Almás csirkemáj

/ Menüpont: hús, hal, herkentyű / Hozzászólások: 0

Az almának és az almabornak köszönhetően nemcsak az íze lesz mennyei, de az illata is.

 
Teljes bejegyzés

2008.07.21

Cukkinis fasírt

/ Menüpont: hús, hal, herkentyű / Hozzászólások: 0

Szerintem legjobb grillezni ezeket a fasírtokat, de persze sütőben elkészítve is nagyon finom.

 
Teljes bejegyzés