Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


hús, hal, herkentyű

Cikkek

2008.09.02

Almás csirkemáj

/ Menüpont: hús, hal, herkentyű / Hozzászólások: 0

Az almának és az almabornak köszönhetően nemcsak az íze lesz mennyei, de az illata is.

 
Teljes bejegyzés

2008.07.21

Cukkinis fasírt

/ Menüpont: hús, hal, herkentyű / Hozzászólások: 0

Szerintem legjobb grillezni ezeket a fasírtokat, de persze sütőben elkészítve is nagyon finom.

 
Teljes bejegyzés

2008.07.03

Görög paradicsomos csirke

/ Menüpont: hús, hal, herkentyű / Hozzászólások: 0

Fenséges, napsütötte ízek a tányéron.

 
Teljes bejegyzés

2008.07.03

Zöldséges csirkegombócok

/ Menüpont: hús, hal, herkentyű / Hozzászólások: 0

Könnyű, nyári, mediterrán ízek. Legjobb rögtön dupla adagot készíteni, mert gyorsan fogynak a gombócok.

 
Teljes bejegyzés