Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009.03.30

Citromos borjúszelet

Hozzávalók
50 dkg borjúcomb vékonyan felszeletelve 
só, bors 
liszt 
1 citrom 
kb. 1 dl marhahúsleves 
6 dkg vaj 
4 ek olivaolaj 
1 csokor petrezselyem 

a hússzeleteket folpack közé téve óvatosan kiklopfoljuk, majd mindkét oldalukon sózzuk, borsozzuk. egy serpenyőben olajat és vajat forrósítunk, a szeleteket lisztbe forgatjuk, és a forró serpenyőben mindkét oldalukon 1-2 percig pirítjuk. ha már szép színt kaptak, felöntjük a levessel és puhára pároljuk. amikor kész, meglocsoljuk a citrom kifacsart lével, végül frissen aprított petrezselyemmel gazdagon megszórva tálaljuk.

jó étvágyat!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.