Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.07.03

Grépfrútos-chilis pulykanyárs

Hozzávalók:
40 dkg pulykamell
1/2 rózsaszín grépfrút
2-3 ek olivaolaj
1 kk chili pehely

grill nyárs

ha fanyársakat használunk, akkor áztassuk be őket meleg vízbe.
a pulykamellet vágjuk kb. 3,5x3,5cm-es kockákra. facsarjuk ki a grépfút levét, adjuk hozzá az olivaolajat, a chilit és sót - ízlés szerint. keverjük jól össze, majd pácoljuk benne a húskockákat legalább 20-30 percig.
tűzzük a húst a nyársakra és grillen vagy grill serpenyőben süssük meg őket.

köretnek salátát vagy kuszkuszt ajánlok hozzá.

jó étvágyat!

grepfrutos-chilis_pulyka1.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.