Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009.02.04

Chilis-narancsos répapüré

Hozzávalók:
50 dkg sárgarépa
2 kisebb narancs
tejszín
chili

a sárgarépát megtisztítjuk és feldaraboljuk. (a darabok tetszőleges nagyságúak lehetnek, mindössze a főzési időt befolyásolják.) a narancsot jó alaposan megmossuk, és héjjastól kockákra vágjuk. 
a répát és a narancsot sós vízben megfőzzük. ha már megpuhult, leszűrjük úgy, hogy a főzővízből megtartunk egy keveset. végül 1-2 evőkanál főzővízzel, tejszínnel és ízlés szerint adagolt chilivel együtt robotgép segítségével pürésítjük.
sült húsok mellé kiváló köret.

jó étvágyat!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.