Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.06.19

Joghurtos padlizsán

Hozzávalók:
1 közepes padlizsán
olivaolaj
só, bors
200 g joghurt
1 gerezd fokhagyma
néhány mentalevél

a sütőt 180 fokra előmelegítjük.
a padlizsánt kis kockákra vágjuk, és egy alufóliával kibélelt tepsibe tesszük. meglocsoljuk olivaolajjal, sózzuk, borsozzuk és kb. 15-20 perc alatt megsütjük.
a joghurtot összekeverjük a péppé zúzott fokhagymával, az apróra vágott mentával, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. végül belekeverjük a megsült padlizsánt.
nagyszerűen illik grillezett húsokhoz.

jó étvágyat!

joghurtos_padlizsan2.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.