Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009.09.20

Zöldbab saláta fetával

Hozzávalók
40 dkg (hosszú) zöldbab 
3 dkg vaj
20 dkg feta sajt 
petrezselyem 
10 dkg olajbogyó 
4 ek olivaolaj 
1 citrom 
só, bors

a zöldbabot kevés vajon megfuttatva pár perc alatt megpároljuk úgy, hogy még roppanós maradjon. (de ha nem elérhető a friss zöldbab, használhatunk konzerv zöldbabot is.)
a fetát felkockázzuk, az olajbogyót felkarikázzuk és a petrezselymet durvára aprítjuk.
a hozzávalókat egy tálba tesszük, meglocsoljuk az olivaolajjal és a citrom kifacsart levével, majd ízlés szerint fűszerezzük.

jó étvágyat!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.