Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2008.08.21

Csípős bucatini

Hozzávalók:
50 dkg bucatini
50 dkg paradicsom
2 ek szardellapaszta
8 fekete magozott olajbogyó 
1 ek kapribogyó
1 ek mandula
fűszerpaprika
2 ek olívaolaj
1 csokor petrezselyem
1 kk
oreganó
Cayenne bors
reszelt sajt
só,
őrölt bors

a paradicsomot meghámozzuk és apróra vágjuk. a tésztát sós vízben megfőzzük. a petrezselymet finomra vágjuk.
mixerrel összedolgozzuk az olajbogyót, a szardellapasztát, a kapribogyót, a fűszerpaprikát és a mandulát. az olívaolajat felhevítjük és megpirítjuk benne a keveréket. hozzákeverjük a meghámozott paradicsom kockákat, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a Cayenne borsot, és kislángon 15 percig kevergetve pároljuk. a végén belekeverjük a finomra vágott petrezselymet és az oreganót. 
végül a kifőtt tésztát öszzekeverjük a mártással. reszelt sajttal kínáljuk.

jó étvágyat!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.