Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

 

A Kicsi vagyok, Éhes vagyok, Segítsetek Programot a tartósan alultáplált, éhező gyermekek támogatására hozta létre Hadarik Rita, a www.ritakonyhaja.hu üzemeltetője, és szerzője.

Ritával a Tökös-Mákos című TVműsor forgatásán ismerkedtem meg és örömmel fogadtam el a felkérést, hogy résztvegyek ebben a karitatív programban. Számomra teljesen elfogadhatatlan, hogy egy gyermek éhezzen, ezért fontosnak tartom, hogy minden lehetséges eszközzel segítsünk rajtuk.

Így 2010. október 23.-án, Mézes Mikulás néven cukrászokkal, szakácsokkal, és gasztro bloggerekkel együtt egy egész napos mézeskalács sütést tartottunk, és az ott elkészült finomságokból egy elektronikus könyv készült. 

 

Kép

 

Ezt a kiadványt 2010. november 1. és december 15. között azok a segítő szándékú emberek, és vállalkozások kapják meg, akik minimum 1000 forinttal támogatják a Gyermekétkeztetési Alapítvány Mindenki Ebédel Programját! Minden 1000 forinttal egy gyermek egy napi meleg étkeztetését tudjuk támogatni!

Mi a pontos teendő?

1) Utaljon minimum 1000 forintot a Gyermekétkeztetési Alapítvány számlaszámára. Ez az összeg fedezi egy gyermek egy napi meleg étel szükségletének költségeit.
2) Természetesen lehet nagyobb összeggel is támogatni a gyerekeket, ezt mindenki saját belátása, és lehetősége szerint teheti meg.
3) Számlaszám: 10300002-10350923-49020011
4) Az átutalási megbízás közlemény rovatába írja be a KÉS szót és az e-mail címét
, ahová tudjuk küldeni a későbbiekben az elektronikus kiadványt. Természetesen postai csekken is lehet befizetni, abban az esetben ugyan így kérjük megadni a KÉS szót, és az e-mail címet.
5) Az e-mail megadása nélkülözhetetlen, mert csak így tudjuk eljuttatni a kiadványt.
6) A támogatók számára a tervek szerint egy heti átfutással küldik el a könyvet.

részletek: http://www.ritakonyhaja.hu/kes.html