Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.07.16

Bazsalikomos sárgadinnye nyársak

Hozzávalók:
sárgadinnye
(mini) mozzarella
friss bazsalikom
olivaolaj
só, bors
méz (opcionális)

kis méretű fa nyársak

 

A dinnyéből kis golyókat vájunk ki. Ízlés szerint fűszerezhetjük és meglocsolhatjuk egy kevés mézzel is.
A mozzarellát egy kis tálba tesszük, meglocsoljuk kevés olajjal, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és megszórjuk aprított bazsalikommal. Pár percig hagyjuk állni, hogy a fűszerek átjárják a sajtot.
A dinnye golyókat és a mozzarellát felváltva a nyársakra tűzzük úgy, hogy közben egy-két friss bazsalikom levelet is teszünk közéjük.
Hűtve tálaljuk.

TIPP:
- A mozzarellákat friss pesztóban is megforgathatjuk az intenzívebb ízhatás kedvéért. 

sargadinnye_nyars2.2.jpg

sargadinnye_nyars4.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.