hús, hal, herkentyű
Cikkek
2009.12.15
Fogasfilé mandulabundában
Az omlós halfilé ebben a ropogós bundában remek fogás lehet az ünnepekre. De akár a mindennapokban is.
2009.08.25
Bazsalikomos-cukkinis csirke
Ínycsiklandozó, nyári ízek, a friss bazsalikom mennyei illatával.
2009.07.05
Chilis húspogácsa
Nem tagadom grillen sütve a legjobb, de grill hiányában sem hagynám ki, hisz mire való a serpenyő! :)
2009.03.30
Tepsis bárány
Közeleg a húsvét... nincs is jobb alkalom egy kis bárány lakomához.
2009.03.30
Citromos borjúszelet
Mint tudjuk, a változatosság gyönyörködtet. :) Ne ragaszkodjunk hát a jól bevált csirke/pulyka variációkhoz, hanem gazdagítsuk az étrendünket különféle húsokkal. Íme egy egyszerű recept a fiatal marhával.
2009.02.23
Tőkehal curry
Izgalmas, fűszeres halétel, amely már az illatával is garantáltan egzotikus tájakra varázsol minket. Elkészítés előtt érdemes felkeresnünk egy ázsiai alapanyagokat áruló boltot. :)
2008.12.09
Aszalt szilvás sertésszűz
Szerintem az ünnepi menüsor méltó eleme lehet. Még azok is szeretik, akik egyébként nem rajonganak a hús-gyümölcs párosításokért.
2008.10.28
Sörös marha
A barna sörben sülve egész különleges aromákkal gazdagodik a hús. És ezt még egy kis naranccsal is megbolondítjuk.
2008.10.16
Köményes tarjaszeletek
Ne felejtsük el, hogy a lakoma előtt már egy nappal elő kell készülnünk.
2008.09.18
Sajtos-paradicsomos borda
Érett, húsos paradicsommal és lágy mozzarellával gazdagított natúr borda szeletek.