Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


hús, hal, herkentyű

Cikkek

Zöldséges vagdalt

2020.04.08

zoldseges_vagdalt1.pngElképesztően szaftos és ízletes ez a vagdalt variáció. Ezzel még a gyerekeket is észrevétlenül rávehetjük a zöldség evésre.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: hús, hal, herkentyű | Hozzászólások: 0

Édes savanyú húsgombócok

2019.01.14

edes_savanyu1.jpgFelejtsük el a bolti mártást és készítsük el ezekből a finom hozzávalókból ezt az ínycsiklandozó, húsgombócos ételt. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: hús, hal, herkentyű | Hozzászólások: 0

Fokhagymás-zöldfűszeres csirkecomb

2017.06.10

fokhagymas_csirkecomb1.jpgA friss fűszereknek köszönhetően tele van ínycsiklandó ízekkel. Az elkészítése pedig egyáltalán nem igényel túl sok munkát.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: hús, hal, herkentyű | Hozzászólások: 0

Grillezett karajszelet eper salsával

2017.05.14

epersalsa1.jpgEgy újabb bizonyíték, hogy az eper nemcsak édességekben jó. Garantáltan izgalmassá tesz minden grillezett húst. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: hús, hal, herkentyű | Hozzászólások: 0

Báránycsülök rozmaringgal és szilvalekvárral

2017.04.10

barany-csulok1.jpgIzgalmas ízek és egy istenien omlós hús. Ezt kapjuk eredményül, ha elkészítjük ezt a receptet.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: hús, hal, herkentyű | Hozzászólások: 0

Húsgombócok zsemlében

2016.10.07

husgombocos_szendo1.jpgEzekkel a szaftos húsgombócokkal igazán klassz szendvics dobható össze. Hétköznap vacsorára is gyorsan elkészíthető.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: hús, hal, herkentyű | Hozzászólások: 0

Cajun csirkeszárnyak

2016.10.07

cajun_csirkeszarny1.jpgNincs is jobb falatoznivaló egy laza filmnézős vagy meccsnézős estén, mint egy jó kis fűszeres csirkeszárny. Sok macera sincs vele, csak célszerű elég időt hagyni a fűszereknek, hogy jól átjárják a húst, így jó ha néhány órával korábban már előkészülünk.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: hús, hal, herkentyű | Hozzászólások: 0

Lassan sült fűszeres oldalas

2015.01.16

fuszeres_oldalas1.jpgA lassan sütéstől hihetetlenül omlós lesz a hús és közben a fűszerek is csodásan átjárják mindenhol. Ráadásul nincs is vele sok teendő, csak türelmesen ki kell várni, hogy a sütő elvégezze a munka nagyrészét.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: hús, hal, herkentyű | Hozzászólások: 0

Majorannás-cideres marhamáj

2013.05.05

majorannas_maj1.jpg

A frissen szedett majoranna és a cider kellemes alma aromája igazán tökéletes társai a marhamájnak. És ha egy kis kacsazsíron készítjük el az ételt, akkor biztosan nem lehet ellenállni neki.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: hús, hal, herkentyű | Hozzászólások: 0

Rozmaringos bárányborda

2013.01.03

img_0653-copy_m.jpgMindenkinek ajánlom, aki még nem próbálta a bárányt, mert igazán ínycsiklandozó fogás. Maga a recept egyszerű, a hús minősége viszont sokat számít, szóval keressünk megbízható hentest.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: hús, hal, herkentyű | Hozzászólások: 0

1 | 2 | 3 | 4

Következő »